Abychom vám zajistili lepší uživatelské prostředí, používáme na našich stránkách soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies | Pravidla ochrany osobních údajů

MÍŠA... Podzimní ATC kartičky

Zveřejněno Michaela Wanke 27/10/2021 ? Komentářů SCRAPBOOKING,
MÍŠA... Podzimní ATC kartičky

 Podzim udeřil v celé své kráse a já mám v zásobách tuto nádhernou kolekci, kterou jsem loni použila pouze na kalendáře pro babičky a dědečky. Rozhodla jsem se tedy vytvořit 3 ATC kartičky a dvě bych s vámi moc ráda vyměnila. Tak koho nalákám? :)  Kartičky jsou vcelku jednoduché, nejvíce času zabere vždycky vystřihování obrázků ze sady. Já jsem si vybrala tuhle nádhernou sadu Forest tea party od P13. Určitě jí máte doma taky :) Těm zvířátkům se nedalo přeci odolat.


 

Základ kartičky jsem polepila růžovým papírem ze sady a lehce otupovala dokola zelenou, šedou a hnědou razítkovací barvou. Pak jsem základy potiskala razítky, polepila různými proužky ze sady, vložila motanec bílé nitě a pocákala ecoline barvami. Můžete na cákance použít naše spreje nebo si namíchat trochu práškové barvy s vodou.

Na kartičky jsem nalepila pomocí 3D pěnové pásky vystříhané obrázky, které jsem ještě předem obtáhla černou fixou, aby trochu víc vystouply z podkladu.

Dozdobila jsem samolepkami ze stejné sady a bylo hotovo.

A dvě kartičky bych s Vámi moc ráda vyměnila. Stačí napsat do komentáře kterou kartičku chcete a já se budu těšit na výměnu :) Tak koho nalákám? 

A zajímal by vás nějaký minikurzík online nebo offline na výrobu ATC kartiček?

 

Budeme také rádi, když se pochlubíte svými ATC kartičkami ve skupině na Facebooku nebo pod #papergarden_cz a #tvorimezpapiru na instagramu.

 

Použité materiály:

 

Sada Forest tea party 12x12 nebo Woodland 12x12

 

Samolepky Forest tea party

 

Řezačka

 

3D pěnová páska

 

lepidlo

 

razítkovací barvy

 

nůžky

 

nit

 

barvičky

Podobné články
MÍŠA... Pařížské ATC kartičky

MÍŠA... Pařížské ATC kartičky

Michaela Wanke 29/08/2017
Já se mám heč! :) Mám se, protože hnedka vedle nás má Paper Garden obchůdek... a to je taková výhoda! Chcete udělat ATC s buttonky? Žádný problém, pro...
Pokračovat ve čtení ...
MÍŠA... Podzimní layout z vánoční kolekce

MÍŠA... Podzimní layout z vánoční kolekce

Michaela Wanke 30/10/2019
Doufám, že jste na tom stejně jako já, a vánoční přáníčka a adventní kalendáře ještě nemáte na pracovním stole :) U nás v obchůdku už je spousta novin...
Pokračovat ve čtení ...